Економічна сутність та призначення ресурсів банку - Kovalenko, M. O. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2015)
В статті проведене ґрунтове дослідження наукових поглядів поняття «банківські ресурси». Вивчено існуючі підходи та визначення щодо розкриття цього поняття. На основі певних переваг та недоліків у кожному із варіантів визначень автором представлено власний підхід до визначення сутності та ролі банківських ресурсів як в межах окремого банку так і загалом для банківської системи.