МЕТОДИЧНІ ПІДХОДИ ДО АНАЛІЗУ ПРИБУТКУ КОМЕРЦІЙНОГО БАНКУ НА ПРИКЛАДІ ПуАТ АКБ «ІНДУСТРІАЛБАНК» - Череп, А. В.; Рурка, Г. І. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті обґрунтовано необхідність аналізу фінансових показників діяльності банку; розглянуто основні методи аналізу прибутку, структуру та механізм проведення фінансового аналізу прибутку на прикладі ПуАТ АКБ «Індустріалбанк». Запропоновано з метою пошуку резервів підвищення ефективності діяльності банку поєднувати декілька методика налізу фінансових результатів, що дасть можливість менеджерам управляти величиною даної економічної категорії.