АНТИКРИЗОВЕ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ БАНКУ - Iзюмцева H. B.; Лісна, Р. П.; Ісаян A. M. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
В останні роки багато вчених звертають увагу на те, що саме персонал визначає стратегічний успіх будь-якої компанії та виступає основою забезпечення її конкурентоспроможності та визначає напрями подальшого розвитку. В умовах світової фінансової кризи особливого значення набуває компетенція керівника реагувати на умови, що склалися, і спрямувати свої дії на антикризове управління персоналом, на підвищення ефективності персоналу в умовах скорочення штату. Тому використання персоналу як ефективного інструменту боротьби з кризовими явищами є на сьогодні дуже актуальним.