ФІНАНСОВОГО ПОТЕНЦІАЛУ ВІДНОВЛЕННЯ ПЛАТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ МЕТАЛУРГІЙНОЇ ГАЛУЗІ УКРАЇНИ - Pustovgar, S. A. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2015)
В результаті компонентного аналізу поняття фінансового потенціалу та пошуку репрезентантів методом центр тяжіння визначено набір показників для оцінки фінансового потенціалу підприємств. На основі визначених показників проведено аналіз фінансового потенціалу відновлення платоспроможності підприємств металургійної галузі України.