ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ СТРАХОВИХ ПРОДУКТІВ ЧЕРЕЗ МЕРЕЖУ БАНКІВСЬКИХ УСТАНОВ ЗА КОНЦЕПЦІЄЮ «BANCASSURANCE» - Остроушко Н. Є., Н. Є.; Астахова, Л. Є. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті досліджено роль страхових продуктів в процесі співпраці банківських установ та страхових компаній, а також охарактеризовано сучасні моделі їх реалізації.