Методологічні основи системи кадрової безпеки підприємства - Єременко, А. О.; Полозова, Т. В. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті розглянуто теоретичні аспекти заходів забезпечення кадрової безпеки підприємства: розкрито поняття «економічна безпека підприємства», вивчено основні принципи роботи з кадрами, досліджено напрями організації кадрової безпеки.