АНТИКРИЗОВА ГІБРИДНА УГОДА З ТРАНСПОЗИЦІЇ РИЗИКУ ЯК ІНСТРУМЕНТ УПРАВЛІННЯ ВАЛЮТНИМ РИЗИКОМ БАНКУ - Ребрик M. A. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті запропоновано антикризову гібридну техніку, яка дозволяє банку зберегти можливість отримання спекулятивного доходу І, одночасно, уникнути дефолту позичальника у випадку критичної ескалації валютно-кредитного ризику. Ефективність її використання як інструменту управління валютним ризиком доведено на основі ретроспективного аналізу.