ОСОБЛИВОСТІ МОТИВАЦІЇ ПРАЦІВНИКІВ НЕПРИБУТКОВИХ ПІДРОЗДІЛІВ БАНКІВ УКРАЇНИ - Kostiuchenko, O. E.; Pomazan, V. A. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2015)
У статті розглянуто проблеми мотивації персоналу банку та запропоновано заходи щодо підвищення трудової мотивації працівників неприбуткових підрозділів банків. Визначено проблеми, які можуть виникнути при впровадженні системи трудової мотивації неприбуткових підрозділів банку та шляхи їх подолання.