ОСОБЛИВОСТІ НЕЙТРАЛІЗАЦІЇ ФІНАНСОВИХ РИЗИКІВ ПІДПРИЄМСТВА В УМОВАХ ФІНАНСОВОЇ КРИЗИ - Орєхова K. B.; Кметик, Л. М. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У роботі виконано порівняльний аналіз методів нейтралізації фінансових ризиків. Доведено, що в умовах мінливості та невизначеності ринкового середовища для фінансових менеджерів підприємств прийнятний метод мінімізації фінансових ризиків.