ЗАРУБІЖНИЙ ДОСВІД ФУНКЦІОНУВАННЯ МОДЕЛЕЙ МЕГАРЕГУЛЯТОРА РИНКУ ФІНАНСОВИХ ПОСЛУГ ТА ШЛЯХИ ЙОГО ВПРОВАДЖЕННЯ В УКРАЇНІ - Kostyuchenko, O. E.; Pasichnyk, R. M. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2015)
Статтю присвячено дослідженню функціонування різних моделей мегарегулятора в зарубіжних країнах. Визначено переваги і недоліки таких моделей та можливості їх впровадження в Україні. Доводиться необхідність реформування вітчизняного фінансового ринку шляхом створення мегарегулятора ринку фінансових послуг.