РАННЯ ДІАГНОСТИКА КРИЗИ ЛІКВІДНОСТІ ЯК ІНСТРУМЕНТ АНТИКРИЗОВОГО УПРАВЛІННЯ ЛІКВІДНІСТЮ БАНКУ - Ребрик Ю. C. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Стаття присвячена розробці механізму ранньої діагностики кризи ліквідності банку з урахуванням зарубіжного досвіду та вітчизняних умов ведення банківського бізнесу.