ДОСЛІДЖЕННЯ ДОСВІДУ ПОЗИЦІОНУВАННЯ BANK OF AMERICA НА СВІТОВОМУ РИНКУ БАНКІВСЬКИХ ПОСЛУГ - Житний, П. Є.; Єрмакова K. B.; Дєдова Г. B. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті дається характеристика Bank of America – значущої лан ки в банківській системі США та всього світу. На основі річного фінансового звіту розглядаються основні напрямки діяльності Bank of America та динаміка показників по них, що дає змогу побачити переваги західного досвіду банківської справи й визначити напрямки, варті наслідування банківською системою України сьогодні.