Монетизация экономики Украины как фактор экономического развития - Вожжов, А. П.; Черемисинова, Д. В. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті розглянуті рівні монетизації економік України і ряду країн, показано взаємозв’язок між розвитком країни і рівнем монетизації її економіки з можливістю безінфляційного насичення грошовою масою національної економіки.