ПЕРСПЕКТИВИ ЗАГАЛЬНООБОВ’ЯЗКОВОГО МЕДИЧНОГО СТРАХУВАННЯ В УКРАЇНІ - Астахова I. Є.; Касьян, Є. О. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті окреслено необхідність упровадження загальнообов’язкового медичного соціального страхування. Проаналізовано основні проблеми, які необхідно розв’язати для його впровадження. Розглянуто основні законопроекти з цього питання та зроблено висновки щодо їхніх переваг і недоліків.