СИСТЕМА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ФІНАНСОВОЇ БЕЗПЕКИ СУБ’ЄКТА ПІДПРИЄМНИЦТВА - Bilomistna І. І.; Bilomistniy, O. M.; Kramska, M. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2015)
У статті розглянуто актуальні питання фінансової безпеки суб’єкта господарювання. Удосконалено сутність та складові системи фінансової безпеки підприємства, на основі чого побудована система забезпечення фінансової безпеки підприємства, яка складається з двох блоків: фундаментального та організаційно-економічного. Застосування на підприємстві надійної системи фінансової безпеки дасть змогу швидко виявити та попередити будь-які небезпеки і загрози його діяльності.