УДОСКОНАЛЕННЯ МЕТОДУ ФОРМУВАННЯ СТРАХОВОГО ТАРИФУ ПРИ АВТОСТРАХУВАННІ - Белікова T. B. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
В статті пропонується удосконалення методу формування страхового тарифу при автострахуванні по КАСКО та зроблено висновки про загальний розвиток автострахування в Україні.