ОБЛІК ДОХОДІВ ПІДПРИЄМСТВА: СУЧАСНА ПРАКТИКА, ПРОБЛЕМИ, ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ - Швиденко, А. І.; Бровко, В. М. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті на основі аналізу сутності економічної категорії доходу від реалізації, дослідження методик їх обліку, оцінки діючої системи обліку надаються пропозиції щодо її вдосконалення.