ДЕРЖАВНЕ УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЙНИМ РЕСУРСОМ ЯК СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНА КАТЕГОРІЯ - Чорний A. B. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
В епоху соціально-економічних перетворень, які переживає Україна, наукова оцінка багатьох життєво важливих процесів та обґрунтоване визначення шляхів незалежного розвитку цих процесів і прогнозування їхніх наслідків неможливе без пошуку визначення дослідженого та усвідомленого управління найвпливовішим чинником інноваційного ресурсу, що визначає як позитивізм, так і динаміку необхідних сьогоднішній Україні змін. Такі основні чинники управління інноваційними ресурсами визначатимуть майбутні місце і роль української держави та її народу в тій міжнародній спільноті, яка сьогодні формується, трансформується і реформується в умовах глобалізації.