СИСТЕМА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ФІНАНСОВОГО МЕНЕДЖМЕНТУ В УКРАЇНІ: СУЧАСНІ АСПЕКТИ - Азаренкова, Г. М.; Балясна, Ю. С.; Доценко, Т. О.; Ковальова, А. І. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Висвітлено сутність, мету, функції, принципи, механізм функціонування та систему забезпечення фінансового менеджменту як основи ефективного управління фінансовою діяльністю. Побудовано узагальнену модель фінансового менеджменту на основі досліджень праць вітчизняних авторів в галузі фінансового менеджменту. Обгрунтовано місце інформаційного забезпечення на підприємстві, як одного з ключових елементів системи забезпечення фінансового менеджменту.