МОДЕЛЬ БАНКУ ЯК ФІНАНСОВОГО ПОСЕРЕДНИКА - Філатова, Л. Д. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті на основі моделі Даймонда сформульовано і доведено достатню умову переваги делегованого банку моніторингу порівняно з прямим контролем із боку інвестора.