УКРАЇНА НА СВІТОВОМУ РИНКУ ПРАЦІ - Бахчеванова, Н. В. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Розкрито сутність трудової міграції, її причини та складові. Про аналізовано стан внутрішніх ринків праці розвинених країн і світового ринку праці. Зосереджено увагу на протиріччі між необхідністю та можливістю відтворення робочої сили в країнах світу і в Україні зокрема. Дано пропозиції щодо поліпшення державної міграційної політики та ситуації на внутрішньому ринку праці України.