ФІНАНСОВИЙ МЕНЕДЖМЕНТ АКТИВІВ ПІДПРИЄМСТВ: АКТУАЛЬНІ НАПРЯМКИ ЙОГО РОЗВИТКУ - Тимощенко, Ю. М. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Висвітлені основні етапи становлення фінансового менеджменту, обґрунтовані перспективні напрямки його розвитку. Основну увагу приділено фінансовому менеджменту активів підприємств.