КОНСОЛІДАЦІЯ БЮДЖЕТІВ В КРАЇНАХ БАЛТІЇ - Kasperowicz – Stępień, A. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2015)
Високі показники зростання країн Балтії, в період 2000-07, супроводжувалися швидкими змінами всієї економіки. У період з 2004 по 2007 рік країни Балтії були серед країн ЄС за високим рівнем зростання. Глобальна фінансова криза вдарила по Прибалтиці набагато складніше, ніж в інших країнах ЄС. Для того, щоб поліпшити сектор державних фінансів необхідна консолідація бюджетів. Мета статті показати вплив процесів консолідації, які покращують фінансові показники сектора державних фінансів.