Інформаційно-комунікативний контекст трансформацій сучасної світової економіки - Домбровський, О. Г. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті досліджується проблема сутнісних трансформацій світової економіки у вимірах інформаційно-комунікативних технологій. Акцентується увага на реорганізації стратегій розвитку економіки, яка все більше починає залежати від інновацій, інтелекту, знання, управління, що є умовою переходу економіки із матеріальної сфери у віртуальну.