РОЛЬ АУДИТУ В ОБЛІКОВО-АНАЛІТИЧНОМУ ЗАБЕЗПЕЧЕННІ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ЗА УМОВ ЕКОНОМІЧНОЇ КРИЗИ - Гедз, М. Я. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Досліджується роль аудиту у підготовці обліково-аналітичного забезпечення системи управління та його вплив на якість обліково-аналітичної інформації за умов економічної кризи. Розкривається сутність обліково-аналітичного забезпечення управління. Досліджується аналогія понять «обліково-аналїтичне забезпечення» та «еккаунтинг».