ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ ФІНАНСОВО-КРЕДИТНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ: МОДЕЛІ, ПРИНЦИПИ, НАПРЯМИ ВДОСКОНАЛЕННЯ - Пшик, Б. І. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Cтатті розглянуто принципи та моделі державного регулювання фінансово-кредитної діяльності в зарубіжних країнах. Наголошено на необхідності розроблення Концепції розвитку фінансово-кредитної діяльності як початкової бази вдосконалення державного регулювання в цій сфері та подано авторське бачення структури цього документа. Наведено авторські пропозиції щодо вдосконалення державного регулювання у сфері фінансово-кредитної діяльності на основі вдосконалення діючих та прийняття нових законодавчих документів.