ВПЛИВ ПОДАТКОВО-БЮДЖЕТНИХ ВІДНОСИН НА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СТАЛОГО РОЗВИТКУ РЕГІОНІВ УКРАЇНИ - Ivanova, O. Y. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2015)
Обґрунтовано вплив податково-бюджетних відносин на сталий соціально-економічний розвиток регіонів. Запропоновано методичний підхід до визначення впливу податково-бюджетних відносин на формування потенціалу соціально-економічного розвитку регіонів України. Проведено аналіз тенденцій податково-бюджетних відносин між центром і регіонами, виділено позитивні аспекти реформування, а також ідентифіковані проблеми, які необхідно вирішувати за допомогою розробки напрямів удосконалення податково-бюджетних відносин «центр - регіон».