Розвиток інноваційної діяльності в Україні: економіко-правове забезпечення - Костюченко, О. Є.; Удянський, А. Є. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті аналізується сучасний стан та проблеми фінансування суб’єктів інноваційної діяльності в Україні. Розглянуто особливості банківського кредитування інноваційних проектів. Виділено заходи, впровадження яких сприятиме стимулюванню реалізації та розвитку інноваційної діяльності Україні. На основі аналізу правових можливостей визначено напрямки фінансової підтримки суб’єктів інноваційної діяльності з боку держави.