Методика оценки эффективности реализации государственных программ - Ряховская, А. Н.; Крюкова, О. Г. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Розглядаються показники, які застосовуються в даний час для аналізу ефективності процесу реалізації державних програм у мономістах, обгрунтовуються напрями їх розвитку та вдосконалення. Особлива увага приділяється відносним показником, що дозволяє оцінити динаміку основних критеріїв, таких як якість життя населення, рівень розвитку людського капіталу. Особлива увага приділяється системі оцінки результативності програм для містоутворюючих підприємств, соціально-економічного стану мономіста.