КРЕДИТУВАННЯ ЯК ОСНОВНИЙ ФАКТОР ЕКОНОМІЧНОГО ЗРОСТАННЯ - Шморгун, Ю. В.; Онікієко, С. В. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
В цій статті автором проведено аналіз впливу теорії кредитування, її впливу на економічне зростання через один з основних показників національних рахунків- ВВП. Автором запропоновано введення елементів проектного фінансування при кредитуванні.