ВПЛИВ КОРПОРАТИВНОГО УПРАВЛІННЯ НА ПІДВИЩЕННЯ РІВНЯ КАПІТАЛІЗАЦІЇ БАНКІВСЬКОЇ СИСТЕМИ УКРАЇНИ - Лис I. M. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Окреслено головні проблеми вдосконалення корпоративного управління бан- ківською діяльністю, виділено цілі та елементи стратегії корпоративного управління, основні критерії оцінки його ефективності ,запропоновано заходи щодо підвищення рівня капіталізації банківських установ.