Держава як продавець ресурсів на фінансовому ринку - Ісаєва, О. В. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті досліджується діяльність держави на фінансовому ринку в якості продавця ресурсів, виділені форми такої діяльності та ключові особливості їх реалізації.