ПОТРЕБА В ІНТЕГРОВАНІЙ ЗВІТНОСТІ ЯК У НОВОМУ ФОРМАТІ ЗВІТНОСТІ ДЛЯ БІЗНЕСУ - Homulyak, T. I. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2015)
Проаналізовано підходи до подання інформації у новому форматі звітності для бізнесу, яким є інтегрована звітність. Показано сукупність різних показників, які повинна вміщувати ця звітність. Виділено нетрадиційну для класичного обліку інформацію, яка характерна для інтегрованого звіту. Охарактеризовано переваги та перспективи застосування інтегрованої звітності для сталого розвитку компанії.