СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО ВИЗНАЧЕННЯ СУТНОСТІ ТА КЛАСИФІКАЦІЇ ІНСТРУМЕНТІВ МОНЕТАРНОГО ВПЛИВУ НА ЕКОНОМІКУ - Pasichnik, I. V.; Galushko, Y. P. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2015)
В статті розглянуто трактування економічної сутності інструментарію монетарного регулювання, наведене авторське визначення категорії «монетарний інструментарій». Запропонована вдосконалена автором класифікація інструментів монетарного регулювання економічного зростання.