АНАЛІЗ І ВИЗНАЧЕННЯ ІНДИКАТОРІВ ТИПОЛОГІЗАЦІЇ РЕГІОНІВ УКРАЇНИ ТА ПОКАЗНИКІВ, ЩО ЇХ ХАРАКТЕРИЗУЮТЬ - Гейман O. A. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
У статті розглядається проблема типологізації регіонів країни по пока- зниках соціально-економічного розвитку з метою їх державної підтримки. Уточнено сутність поняття "типологізація" і обрані показники, що характеризують рівень економічного розвитку регіону як індикатора типологізації.