РОЛЬ ГАРАНТІЙНИХ ФОНДІВ У ЗАБЕЗПЕЧЕННІ ФІНАНСОВОЇ СТАБІЛЬНОСТІ НА РИНКУ ФІНАНСОВИХ ПОСЛУГ - Lapishko M. М. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2015)
В статті проаналізовано закордонний досвід створення і функціонування гарантійних фондів на ринку фінансових послуг. Здійснено систематизацію наявних гарантійних схем і механізмів та виокремлено сучасні тенденції їхніх змін і вдосконалення.