ОБЛІК В СИСТЕМІ КОРПОРАТИВНОГО УПРАВЛІННЯ - Кундря-Висоцька, О. П.; Скаско, О. І. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Досліджується механізм функціонування системи корпоративного управління та значення бухгалтерського обліку як методологічного інструмента, що забезпечує його ефективне функціонування.