РОЛЬ ЗОВНІШНЬОЇ ТОРГІВЛІ ФІНАНСОВИМИ ПОСЛУГАМИ В СТРАТЕГІЧНОМУ РОЗВИТКУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ - Майборода O. B.; Бондаренко H. B.; Чемчикаленко P. A. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Проаналізовано стан зовнішньої торгівлі фінансовими послугами, його географічну та предметну структуру. Окреслені проблеми й перспективи розвитку ринку фінансових послуг України в контексті інтеграції світової фінансової системи.