ВИКОРИСТАННЯ ЗВОРОТНЬОГО ПОЛЬСКОГО ЗАПИСУ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ НАДІЙНОСТІ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ CПЕЦІАЛІЗОВАНИХ ІНТЕРВАЛЬНИХ ПРОГРАМНИХ КАЛЬКУЛЯТОРІВ - Дубницький, В. Ю.; Кобилін A. M.; Самородов Б. B (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Запропоновано спосіб оцінювання параметрів, що визначають надійність програмного забезпечення. Для цього виконане дослідження і розв’язання найпростіших алгебраїчних рівнянь, коефіцієнти яких належать множині інтервальних чисел. Розроблено програмне забезпечення, що дозволяє користувачеві проводити обчислення, вибираючи з відповідних списків назви змінних, співпадаючих з назвами показників, вводити вихідні дані, вибирати тип операції, виконувати розрахунки , у випадку потреби зберігати їх на аркуші електронної таблиці та подавати результати в графічному вигляді.