СТАН ТА НАПРЯМИ ПОКРАЩЕННЯ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ПРИВАБЛИВОСТІ ЧЕРКАСЬКОГО РЕГІОНУ - Kuksa, V. M. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2015)
В статті проаналізовано стан Черкаського області щодо залучення інвестиційних ресурсів в регіон. Досліджено сильні та слабкі сторони інвестиційної привабливості області. Визначено загрози та запропоновано напрями покращення інвестиційних можливостей Черкаської області.