СТАТИСТИЧНІ ОЦІНКИ УЗГОДЖЕНОСТІ РУХУ ФІНАНСОВИХ ТА МАТЕРІАЛЬНИХ ПОТОКІВ ПІДПРИЄМСТВ МАШИНОБУДУВАННЯ - Малахов B. A. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Розкрито сутність оцінки узгодженості руху фінансових та матеріальних потоків суб’єктів господарювання. Наведено приклади такої оцінки з погляду конкретних підприємств.