ОЦІНКА РОБОТИ БАНКУ З ЕЛЕКТРОННИМИ ГРОШИМА З ВИКОРИСТАННЯМ МЕТОДУ АНАЛІЗУ ІЄРАРХІЙ - Samorodov, B. V.; Melnychenko, O. V.; Koshcheeva, N. S. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2015)
У статті обґрунтовано ефективний методичний підхід щодо використання методу аналізу ієрархій для здійснення оцінки ефективності роботи банку з електронними грошима. Розкрито основні етапи аналізу згідно із алгоритмом даного методу та виділені його переваги. Представлені числові розрахунки процедури вибору найбільш оптимального варіанту для конкретного банку на основі обґрунтованої пріоритетної множини фінансових показників аналізу. Апробація методики підтвердила можливість її застосування при оцінюванні діяльності банку з електронними грошима.