Формування системи мотивацій виробничого інвестування вітчизняних корпорацій - Климова, Н. І. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Розглянуті питання мотивацій виробничого інвестування вітчизняних корпорацій. Запропоновано інвестиційну стратегію корпорації, визначено основні етапи її реалізації.