Про можливість використання Excel в організації розрахунків з оплати праці та інших виплат працівникам ВНЗ - Страхарчук A. Я.; Страхарчук B. П. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Досліджується технологія організації розрахунків з оплати праці та інших виплат працівникам Вузу і визначаються підходи спрощеної технології розв’язку даної задачі.