ОЦІНЮВАННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ І ВИЯВЛЕННЯ МОЖЛИВОСТЕЙ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗБАЛАНСОВАНОЇ РЕЗУЛЬТАТИВНОСТІ ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА - Kavun, S. V.; Trukhachova К. V. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2015)
В статті запропоновано методику оцінювання результатів та виявлення можливостей підприємства щодо забезпечення збалансованої результативності його господарської діяльності. Побудовано матриці результативності господарської діяльності підприємства гостинності. Оцінено результати господарської діяльності підприємства гостинності із застосуванням матричного методу, що забезпечить формування поля результативності - системи якісних показників, які характеризують результати, ресурси і витрати господарювання підприємства. Обрані ключові показники, як фактори забезпечення збалансованої результативності господарської діяльності підприємства. Проаналізовано вплив різних факторів на величину змін елементів матриці абсолютних значень за допомогою способу ланцюгових підстановок.