ІНТЕЛЕКТУАЛІЗАЦІЯ ЯК ШЛЯХ ДО ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ РЕАЛЬНОГО СЕКТОРА ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИ - Другов, О. О. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
Досліджено сучасний стан розвитку реального сектора економіки України. Визначено фактори, що на нього впливають. Серед них виділено інтелектуалізацію економіки як основу ефективного здійснення інноваційної діяльності. Запропоновано її принципи та шляхи оптимізації державного регулювання.