УНІФІКАЦІЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ТА МЕТОДОЛОГІЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДІЯЛЬНОСТІ СУБ’ЄКІВ ФІНАНСОВОГО КОНТРОЛЮ У СТАНДАРТАХ - Lyubenko, A. M. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2015)
У статті обгрунтовано важливість стандартизації організації та методологічного забезпечення діяльності суб’єктів контролю. Автором запропоновані підходи щодо уніфікації та стандартизації як організаційного так методологічного забезпечення діяльності суб’єктів фінансового контролю. В свою чергу автор наголошує що запровадження стандартизації основних етапів здійснення контролю за державними фінансами сприятиме підвищенню ефективності у витрачанні коштів та досягненні цілей які ставились при плануванні бюджетних витрат.