Використання світового досвіду складання та просування привабливого образу держав для поліпшення ділового та інвестиційного клімату в Україні - Пашова, С. М.; Вядрова, І. М. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2014)
В статті доведено необхідність створення належної інвестиційно-інноваційної інфраструктури в Україні на сучасному етапі розвитку економіки. Проведено аналіз сучасного стану та проблем розвитку економіки інноваційного типу.