СТАТИСТИЧНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОПОЗИЦІЇ ВИПУСКНИКІВ ЕКОНОМІЧНОГО ПРОФІЛЯ - Gelashvili, S.; Marshava, K.; Abesadze, N.; Mindorashvili, M. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2015)
Дослідження випускників університетів є актуальним для оцінки якості викладачів з метою врахування їх думки у майбутньому, що, в свою чергу, може бути використаним як інструмент переоцінки отриманих результатів. В процесі дослідження було використано методи статистичного спостереження, групування та аналізу (середнє значення, варіація, часові ряди та інші методи). Отримані дані були аналізовані з використанням комп’ютерних програм, таких як MS Excel, SPSS 20. Дослідження було зосереджено на аспектах, важливих для працевлаштування випускників ВНЗ, різноманітність факультативних занять, доступ до навчальних матеріалів, орієнтація на практику навчання, якість викладання та інше. Результати дослідження свідчать, що рекомендується змінити існуючу педагогічну систему факультету, щоб зробити його більш практико-орієнтованим, використовувати інструменти дослідження більш інтенсивно, дати більше перспектив студентам для участі у дослідницьких проектах.