НАУКОВО-МЕТОДИЧНІ ПІДХОДИ ДО КЛАСИФІКАЦІЇ СИСТЕМ ГАРАНТУВАННЯ ВКЛАДІВ - Serpeninova, Y. S. (Financial and credit activity problems of theory and practice, 2015)
У статті систематизовано існуючі підходи до класифікації систем гарантування вкладів, визначено сутність, переваги та недоліки різних видів систем гарантування вкладів. Досліджено місце вітчизняної системи гарантування вкладів у загальній класифікації.